ADSemantic logo

Boosta din online marknadsföring

Ett nytt sätt att synas online!

  • +358(0)44 5005004
  • info@adsemantic.fi

Innovativ online annonsering

ADSemantic erbjuder sina kunder en effektiv och innovativ metod att nå sin målgrupp. Med oss, får du tillgång till flera nätverk.  Med ett avtal, kan du nu globalt annonsera var du vill utan att du irriterar dina potentiella kunder.

Vår analysmetod är uppbyggd för att fungera på samma sätt med alla kampanjer. Oberoende på vilken bransch, kampanjstorlek, språk eller målgrupp du vill nå. Med vår lösning, kan du nu enkelt göra alla kampanjer som riktar sig för konsument- eller företagsmarknader från kundförvält till varumärkesmarknadsföring.

Så här ökar vi din synlighet

Att annonsera online och att nå sin målgrupp, har aldrig varit lika effektivt och samtidigt enkelt som nu. Du kommer att spara mycket tid och resurser när du väljer ADSemantic som din partner. Med oss, behöver du inte lägga tid på att tänka vem din målgrupp är, eller vilket nätverk du väljer för synlighet. Vi tror på att det är fullständigt onödigt för dig att lägga tid på detta. Låt oss sköta det och låt vår artificiella intelligens tänka ut det för dig. Med denna metod, kommer du och dina annonser träffa med rätt innehåll, vid rätt tillfälle och nå de rätta personerna.

Var i toppen av utvecklingen

Vi använder unik och innovativ teknik som innehåll artificiell intelligens att rikta din annonsering med innehållsbaserat sätt. Den teknik vi använder består sig av tre komponenter: nyckelord, djup analys och semantisk dataanalys. Vi kan med en stor stolthet säga att tekniken är en av de föregångarna i semantisk dataanalytisk teknik i världen.

Syns i rätt innehåll

Att specificera online annonsering är ett effektivt sätt att sprida din synlighet och det stöder dig i att skilja dig ifrån massan. Med att enbart nå de personer som verkligen är intresserad av er och att se dina annonser. Med oss kommer din reklam att synas med rätt innehåll i den rätta platsen. Då undviker du att associeras med fel sammanhang och du skyddar ditt varumärke. Genom vår plattform, har du tillgång till flera annonsnätverk, från vilka vi hittar alla webbplatser som är relaterade till din annons. Allt detta gör vi effektivt och optimerar inriktningen i realtid baserat på reaktioner.

Ditt team inom innovativ marknadsföring.

ADSemantic är ett privatägt företag och har sina rötter i Finland. Vi erbjuder våra kunder globala marknadsföringslösningar. Till våra värden tillhör en kontirnuerlig förnyelse, ärlighet och öppenhet.

Vårt mål är att skapa breda nätverk för våra kunder och att stöda deras marknadsföring, genom att automatisera online annonseringsprocesser. Vi tror på en kontinuerlig förnyelse och att utmana traditionella metoder. Vi stöder våra kunder i att nå deras målgrupp och att synas i rätt ställen. Vår vision är at bli en av de mest effektivaste marknadsföringsleverantörer i världen.

Team

Niklas Söderström KAM Nordic

Niklas Söderström

Tel: +358(0)45 122 3925
E-mail: niklas@adsemantic.fi

Heidi Rantanen CSO - Founding partner

Heidi Rantanen

Tel: +358(0)40 577 5284
E-mail: heidi@adsemantic.fi

Pauli Takalo-Eskola KAM SMB

Pauli Takalo-Eskola

Tel: +358(0)45 147 9970
E-mail: pauli@adsemantic.fi

Vili Lilja COO - Founding partner

Vili Lilja

Tel: +358(0)45 147 5678
E-mail: vili@adsemantic.fi

Juha Räty CEO - Founder

Juha Räty

Tel: +358(0)44 500 5004
E-mail: juha@adsemantic.fi

ADSemantic on verkkomainonnan semanttisen kohdennuksen edelläkävijä. Teemme mainoskampanjat niin kotimaassa kuin ulkomailla. 

Tilaa uutiskirjeemme

© ADSemantic Oy, Ltd – 2018